Kastamonu İl Koordinasyon Kurulu’nun 2025 yılı birinci dönem toplantısı, Vali Yardımcısı Aydın Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.
KUZKA Toplantı Salonu’nda Gerçekleşti
Toplantı, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda il genelinde devam eden yatırımlar ele alınırken, koordinasyon gerektiren başlıklar üzerinde duruldu.
Bölgesel Kalkınma İçin Stratejik Projeler Görüşüldü
2025 yılında hayata geçirilecek yatırım projeleri, yerel ve bölgesel kalkınma hedefleri doğrultusunda detaylı olarak değerlendirildi. Kurumlar arası iş birliği ve proje uyumu konularında da görüş alışverişi yapıldı.
Geniş Katılımlı Toplantı
Toplantıya ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Katılımcılar, ilin kalkınması için yürütülen çalışmalara dair bilgi paylaşımında bulundu.
Kaynak: AA