Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şüpheli görülen bir aracı durdurarak detaylı inceleme yaptı. Yapılan arama neticesinde araç içerisinde 2 parça halinde metamfetamin bulundu.

Şüpheli Araç Durdurularak Arama Yapıldı

Uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışan emniyet ekipleri, Cide ilçesinde gerçekleştirdikleri rutin denetimlerde bir aracın şüpheli hareketler sergilediğini fark etti. Kontrol amacıyla durdurulan araçta yapılan detaylı arama sonucunda uyuşturucu madde tespit edilerek muhafaza altına alındı.

Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlılık Sürüyor

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuya karşı yürütülen mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti. Halkın huzur ve güvenliği için denetimlerin artırılacağı ve özellikle gençleri zehirleyen bu tür maddelere karşı daha sıkı önlemler alınacağı ifade edildi.